Loek & Youn

Wij zijn Loekie en Younice, oprichters van The Closet Sale. Dé webshop met de allermooiste fashion, nieuw en niet van nieuw te onderscheiden. Zorgvuldig en met liefde door ons geselecteerd.

The Closet Sale is ontstaan vanuit onze gezamenlijke passie, mode. Zelf zijn we ook altijd op zoek naar de fijnste spulletjes van mooie kwaliteit en dan natuurlijk het liefst voor een leuke prijs.

Wie kent het niet: te snel die mooie top gekocht, die uiteindelijk toch niet helemaal bij je eigen stijl past. Of die broek die je net een maatje te klein kocht, want je wilde toch al dat ene kilootje kwijt… Het blijft allemaal in je kast hangen zonder dat je het draagt. Hieruit ontstond ons idee om de mooiste, nieuwe en écht zo goed als nieuwe kleding weer een nieuw adresje te geven.

Preloved én nieuw
Tweedehands kleding kun je bijna overal kopen. Wij onderscheiden ons door de pareltjes te vinden in de grote hoop. Wij werken ondertussen niet alleen meer samen met de leukste vrouwen die de mooiste items uit hun kledingkast via ons verkopen, maar ook met verschillende Fashion Boutiques.  Hierdoor hebben wij altijd wel iets dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past!

Bij The Closet Sale vind je kleding van de meest bekende merken van nu en elk seizoen is onze collectie weer anders. Denk aan Maison Scotch, Second Female, Filippa K, Patrizia Pepe, By Marlene Birger en Baum und Pferdgarten maar dan voor een fractie van de prijs!

 

Menu